Okullar antibakteriyal boya ile boyanmalı

Boya sektörü temsilcilerinden dikkat çeken bir öneri geldi.

GÜNDEM 20.03.2020, 01:03 16.04.2020, 04:02
Okullar antibakteriyal boya ile boyanmalı

Koronavirüs’ün yayılımının önüne geçmek adına birbiri ardına önlemler alınıyor. Kimi kurumlar evden çalışma yöntemini tercih ederken, kimi yerlerde mesai saatleri esnetildi.

Bu gelişmeler ışığında boya sektörü temsilcilerinden de dikkat çeken bonus veren siteler bir öneri geldi. Sektör temsilcileri, belli bir süredir okullarda eğitime ara verilmişken, sınıfların ve okulların, antibakteriyel boyalarla boyanıp daha hijyenik hale getirilmesini tavsiye ediyor.

ANTİBAKTERİYEL ÜRÜNLER DAHA HİJYENİK

Bursa Boya ve Dekorasyoncular Esnaf Odası Başkanı Ferhat Daysalı:

“Duvar boyaları insan sağlığı için oldukça önem arz ediyor. En başta okullar olmak üzere birçok alanda antibakteriyel boyaların kullanılması gerekiyor. Okullarımız çok önemli çünkü kıymetli varlıklarımız çocuklarımız vakitlerinin çoğunu orada geçiriyor. Halihazırda okullarda okullarımız tatilken buraların antibakteriyel boyalarla daha da hijyenik hale getirilmesini tavsiye ederiz.”

Milanobet height: 519px;" />

BOYA DEMEK HİJYEN DEMEKTİRMurat Altınmakas

Altınmakas Boya bonus veren bahis siteleri Genel Müdürü :

“Türkiye’de üretilen boyalar bakterilere karşı dirençli boyalardır. Korona’ysa bir virüstür. Virüse karşı dirençli bir boya ben bilmiyorum. Yalnız antibakteriyel boyalar bakterilere karşı dirençlidir, koruyucudur. Hijyen gerektiren yerlerde, sağlık tesisllerinde, çocukların odalarında ya da hassasiyet gösterilen yaştakilerin odalarında biz bunu güvenerek tavisye ediyoruz. Normal boyaya nazaran bakteri direnci daha fazla bu boyaların.”

Yorumlar (0)
22°
hafif yağmur