Mehmet Çevik’ten öğrencilere tam not

Academy Şahinkaya Karaoke Yarışmasında jüri üyeliği yapan, Bursa’nın sevilen sanatçısı Mehmet Çevik performans sergileyen öğrencilere yeteneklerinden dolayı 10 üzerinden 10 verdi.

GÜNDEM 31.12.2021, 13:01
Mehmet Çevik’ten öğrencilere tam not

Academy Konferans Salonunda düzenlenen Karaoke Yarışmasında jüri koltuğuna oturan Mehmet Çevik kampüste öğrencilerin pankartlarıyla büyük bir coşkuyla karşılandı. Sahneye öğrencilerin alkışları ve tezahüratlarıyla çıkan Mehmet Çevik’e jüri masasında Academy Koordinatörü Tuba Palancı ile Natillus Genel Müdürü Tatianka Sukhorukova eşlik etti. Sunuculuğunu Müdür Yardımcısı Ragıp Yaşar’ın üstlendiği yarışmada öğrenciler birbirinden muhteşem performanslar sergilediler. Yerli ve yabancı dilde seslendirdikleri farklı türdeki şarkılarla büyük beğeni toplayan öğrenciler hem sesleri hem de dans şovlarıyla jüriden tam not aldılar.

ÇEVİK'TEN MUHTEŞEM PERFORMANS

Academy Şahinkaya öğrencilerini cesaretleri ve yeteneklerinden dolayı tek tek tebrik eden Mehmet Çevik yaptığı harika yorumlarla da yarışmacıları yüreklendirdi. Yarışmada sahneye çıkarak birbirinden güzel şarkılar da seslendiren sevilen sanatçı, muhteşem performansı ve sempatik tavırlarıyla öğrencilerin gönlünü fethetti. Müzik öğretmenlerinin de harika bir performans sergilediği yarışmanın sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kampüs Müdürü Hakan İdin de Mehmet Çevik’e çok değerli paylaşımlarından ve katkılarından dolayı gönülden teşekkür etti.

Yorumlar (0)
22°
hafif yağmur