Yüz Yüze Eğitimde Güvenli Başlangıç

Şahinkaya Eğitim Kurumları 8. ve 12. sınıf öğrencileri, 2020-2021 eğitim öğretim yılı akademik çalışmalarına sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına uygun olarak yüz yüze eğitimle başladı.

GÜNDEM 05.09.2020, 00:56
Yüz Yüze Eğitimde Güvenli Başlangıç

Şahinkaya Eğitim Kurumları’nın iki lise kampüsü Academy 1418 ile Hexagon 12. sınıf öğrencileri ile 8. sınıf öğrencileri, yeni eğitim öğretim yılına güvenli ve sağlıklı bir başlangıç yaptı. Pandemi ile ilgili A’dan Z’ye tüm tedbirlerin yerine getirildiği kampüslerde yüz yüze eğitime güvenle başlayan öğrenciler, sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun şekilde akademik çalışmalarına başladılar. İdareciler ve öğretmenlerin yönetiminde okula giriş yapan öğrenciler, güvenlik kapısında sağlık birimi tarafından yapılan ateş ölçüm işleminin ardından sırayla sınıflarına geçtiler.

KAMPÜSLERDE ÜST DÜZEY TEDBİRLER

Öğrenciler, okulun güvenlik girişinden koridorlara, sınıflardan yemekhaneye kadar her yerde bilgilendirme ve sosyal mesafe işaretlerinin yer aldığı kampüste, belirtilen kurallara büyük bir hassasiyetle uydular. Öğrenciler, üst düzeyde havalandırma sisteminin bulunduğu kampüslerde sınıflarda, sıralar arasında sosyal mesafeyi koruyan sağlıklı bir oturma düzeninde derslerine başladılar.

Yorumlar (0)
14°
parçalı az bulutlu